Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA ZAHRAŤ
Kalimu na žúrke

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám jeden z frontmanov kapely Saténové ruky Vlado Janček priznal, že najviac zo všetkého sa vždy teší na hranie s kapelou. Turné zatiaľ nechystajú, lebo kapely v ich veku a pracovnom vyťažení už nemôžu len tak sadnúť do dodávky a dovidenia, za mesiac obísť svet. To však neznamená, že sa nechystajú veľa koncertovať, apríl už majú celkom nabitý. Začínajú hneď prvého apríla v bratislavskej A4-ke, na veľkej žúrke vydavateľa, u ktorého vyšli i Jančekove dve básnické zbierky. „V tomto roku môj vydavateľ KK Bagala oslavuje 25 rokov svojho vydavateľstva. Robí kopu všelijakých akcií – čítačiek, koncertov, stretnutí spisovateľov s verejnosťou po Slovensku aj v zahraničí.“
www.facebook.com/satenoveruky/

TREBA DOHRAŤ
predstavenie do konca a bez cenzúry

Dňa 22. marca o 19.30 dohrá Divadelný súbor Jána Chalupku z Brezna na bratislavskej scéne A4 – priestor súčasnej kultúry predstavenie Kováči do konca a bez cenzúry.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite