Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mnohí latku nakoniec podlezú

.tomáš Gális . .časopis .fenomén

O kaviarni Roland Café & Restaurant s konateľkou spoločnosti Ivetou Švantnerovou

O kaviarni Roland Café & Restaurant s konateľkou spoločnosti Ivetou Švantnerovou


.v Bratislave je množstvo kaviarní rozličnej úrovne. Aký je v tomto meste záujem o taký typ kaviarne, aký vediete vy?
Roland Café & Restaurant je gastronomická jednotka, ktorá je postavená na takom type klientov, ktorí dávajú prednosť vlastnej, ručnej výrobe zákuskov bez chemických stabilizátorov, kvalitnej čerstvej kávy a profesionálnej reštauračnej kuchyni. Súčasťou toho je, samozrejme, aj kvalitný servis.

.je ťažké udržať takú vysokú úroveň podniku?
Sami sme svedkami, že novovznikajúce reštauračné zariadenia na začiatku majú postavenú vysokú latku a snažia sa dostať do európskeho štandardu, ale v relatívne krátkom čase upadajú alebo zanikajú, preto aj udržať si dobrú úroveň a kvalitu služieb vyžaduje tímovú prácu manažérov, kuchárov, cukrárov, obsluhy a samozrejme aj ekonómov.

.s akými najväčšími problémami sa pri prevádzke vašej kaviarne stretávate? 
Samotný chod prevádzky je postavený na personále a je len prirodzené, že tam je najväčší kameň úrazu, a to nielen u nás, ale všeobecne.

.je nejaké mesto, ku ktorému by sa Bratislava mala, čo sa týka kaviarní, približovať?
Je veľmi potrebné, aby sme boli jedineční, ale mestá ako Praha, Budapešť, Viedeň, Barcelona, Paríž sú inšpiračné, posúvajú trendy v gastronómií a tie treba uplatňovať aj doma.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite