Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.téma
.týždeň

Je to Afrika na ostrove

.časopis .téma 15.02.2010

Rozhovor s českým misionárom Romanom Musilom o jeho únose a príčinách biedy na Haiti.

.týždeň

Haiti: Život po smrti

.časopis .téma 15.02.2010

Mŕtvoly z haitských ulíc už prevažne zmizli, mesiac po zemetrasení však prichádza nemenej skľučujúca fáza. Prinášame svedectvo o tých, čo prežili. Spia väčšinou pod holým nebom. Čakajú ich choroby, hlad, dažde – a mnohých zrejme smrť.

.týždeň

Radičová po nemecky

.martin Hanus .časopis .téma 07.02.2010

Možno dnešnú situáciu v SDKÚ priovnať k nemeckej CDU spred desiatich rokov? Možno si namiesto Mikuláša Dzurindu predstaviť Helmuta Kohla a namiesto Ivety Radičovej Angelu Merkelovú? Nie sú to dokonalé paralely, ale ani nekrívajú na všetky nohy.

.týždeň

Moja vízia SDKÚ - DS

.ivan Mikloš .časopis .téma 07.02.2010

Bojom s mečiarizmom a odstraňovaním jeho dôsledkov som strávil väčšinu svojho dospelého života, v súčasnosti trávim a nasledujúce roky zrejme budem tráviť bojom s ficoizmom a odstraňovaním jeho dôsledkov.

.týždeň

Moja vízia SDKÚ-DS

.iveta Radičová .časopis .téma 07.02.2010

Chcem sa uchádzať o pozíciu volebného lídra SDKÚ-DS, rešpektujúc legitímne zvolené vedenie našej strany. Čo teda očakávam od SDKÚ-DS po voľbách ja sama a vari aj Slovensko?

.týždeň

Modrá je smutná

.jozef Majchrák .jaroslav Daniška .martin Hanus .časopis .téma 07.02.2010

Minulý týždeň sa chvíľami zdalo, že sa pred našimi zrakmi zosypala najsilnejšia opozičná strana, ktorú dobehli prízraky minulosti. Tie sa však nevznášajú iba nad stranu Mikuláša Dzurindu. Ale zdá sa, že práve dvojnásobný premiér na ne doplatil.

.týždeň

Trend je nezastaviteľný

.tomáš Gális .časopis .téma 01.02.2010

Zvyšovať kvalitu slovenských hotelov a reštaurácií pomáha aj každoročná knižná publikácia TREND Top reštaurácie a hotely. O vzniku a úspechu tejto myšlienky hovoríme s konateľom spoločnosti TREND Holding Oliverom Brunovským.

.týždeň

Budeme lepšie jesť?

.časopis .téma 01.02.2010

Napriek komplikovaným poučkám je to pomerne jednoduché. Trendy v gastronómii tvorí jednak nutnosť ekonomicky udržať a rozvíjať gastronomický biznis, a jednak túžba ľudí čo najlepšie sa najesť.

.týždeň

A je tu gastrosexuál

.eva Čobejová .časopis .téma 01.02.2010

Psychológovia, mudrujúci nad rozpadajúcimi sa manželstvami, odporúčajú, aby sa v domácnostiach rovnomernejšie delili úlohy.

.týždeň

Reštauračné nočné mory

.elena Akácsová .časopis .téma 01.02.2010

Máloktorý biznis je tak zahltený rodinnými a kamarátskymi vzťahmi a tiež množstvom amatérov, ako práve reštauračný.