Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Ak chcete mať neuveriteľný pocit trápnosti, hanby a nasrdenosti, pozerajte dnešné zasadnutie parlamentu

.slavomíra Henčeková .komentáre

Z koalície tam sedia traja ľudia.

mali sa prejednávať správy ombudsmana, komisára pre deti, komisára pre osoby so zdravotným postihnutím a Úradu na ochranu oznamovateľov, teda všetko správy zákonom zriadených inštitúcií a stave ľudských práv na Slovensku.

Zástupcovia všetkých týchto inštitúcií sa dnes dostavili do parlamentu, aby sa dozvedeli, že o ich správy nemá koalícia žiaden záujem a odsúva ich na september. A to ich už raz odsunuli, v apríli.

Namiesto toho potrebuje urýchlene riešiť rozklad Audiovizuálneho fondu ako ďalšieho kroku v rozklade kultúry na Slovensku zo strany SNS. Mimochodom, z SNS je v parlamente aktuálne jedna pani.

„Raz príde ten deň, keď vám to voliči a voličky vo voľbách spočítajú.“

Rozklad kultúry. To je ich priorita. Ničiť, deštruovať, strpčovať život.

Nerobiť nič konštruktívne, nič nevytvárať, rozoštvávať, nikomu okrem seba nepomáhať, neriešiť skutočné problémy tejto krajiny.

Raz príde ten deň, keď vám to voliči a voličky vo voľbách spočítajú, a ja pevne verím, že sa ocitnete s celou vašou hulvátskou a nekompetentnou bandou na smetisku dejín.

Hanba vám!

P. S.: Včera nezvolili chýbajúcich sudcov Ústavného súdu, veď načo, Ústavný súd im robí len problémy, pretože ich nenechá si robiť už úplne, čo chcú. A ako bonus nevzali na vedomie správu Ústavu pamäti národa. Bez zdôvodnenia.

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite