Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Domček z karát

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Tento štát stojí aktuálne na tak slabých základoch, že je ako domček z karát. Tým je posledné dni aj koalícia, ktorá mu vládne. Stačí zafúkať a spadne.

pôvodne som chcela písať o konsolidačnom balíku, ale ako to už v stredu býva, všetko je inak a mne sa nedá nereagovať aj na najaktuálnejšie dianie v parlamente, ktoré preráža aj dno už dávno prerazené za vlády Igora Matoviča. 

Pocit bohorovnosti a nedotknuteľnosti poslancov SNS prerástol do toho, že najprv Andrej Danko ako podpredseda parlamentu vykázal poslankyňu Luciu Plavákovu z rokovacej sály za dúhové nálepky na notebooku, a potom si Rudolf Huliak na chodbe zákonodarného zboru dovolil o nej povedať, že je suka a že ju nepovažuje za ženu. Ja už som z úst politikov počula naozaj odporné výroky, ale tento je tým najodpornejším. Nehovoriac o tom, ako spomínal ľudskú rasu, progresívno-liberálnu demagogickú LGBTI+ ideológiu a že keď budú všetci LGBTI+, nebudeme sa množiť, nebude mať kto pracovať na dôchodky, a že je to proti tradičným hodnotám a zákonom prírody, za čo by mala byť exemplárne potrestaná.

Predchádzalo tomu podanie jej protestu, ktorému vyhoveli aj poslanci koaličného Hlasu, čo SNS považovalo za porušenie koaličnej zmluvy a za podraz.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite