Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Dať to na Huliaka

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Parlamentnou témou týždňa mal podľa závažnosti a dopadu byť konsolidačný balík. Ako to už u nás býva, nebolo to úplne tak. Bol to skôr týždeň Rudolfa Huliaka.

tento týždeň hviezdil z politikov jednoznačne Rudolf Huliak. Akurát to nebolo hviezdenie, ale skôr smradenie a strápňovanie sa. Jeho vulgárne nadávky na Luciu Plavákovú mali dohru aj tento týždeň. Navrhli, aby bol odvolaný z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie. Avizovala voči nemu podanie civilnej žaloby. To prvé mi pripadá veľmi správne a nie úplne nedosiahnuteľné vzhľadom na napäté vzťahy medzi SNS a Hlasom. 

To druhé považujem tiež za správne, len viem, že to s civilnými žalobami na ochranu osobnosti na Slovensku nie je ľahké. Súhlasím, je dobré sa o to pokúsiť. Verím, že žaloba bude podaná. Keďže jeho správanie podnietilo mnohých jeho fanúšikov, aby poslankyni posielali vyhrážky a nenávistné útoky namierené nielen voči nej, ale aj jej maloletej dcére, obrátila sa aj na orgány činné v trestnom konaní. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite