Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tamara Kramar v .klube pod lampou prinesie veľkú dávku peknej hudby

.marian Jaslovský .kultúra

Na Slovensku sa v posledných rokoch urodilo veľa skvelých speváčok – pesničkárok od alternatívneho popu cez soul, jazz, synthipop, všeličo. Nebudem ich menovať aby som náhodou niektorú nezabudol spomenúť.

Tamara Kramar v .klube pod lampou prinesie veľkú dávku peknej hudby Zuzana Štrkula

niektoré z týchto mladých dám úspešne hrajú aj na prestížnych zahraničných koncertných „venues“. Tamara Kramar, ktorá sama študuje v Británii, na seba vedela upozorniť aj v tejto konkurencii. Hudbu začala písať počas pandémie, k talentu však patrí aj schopnosť hľadať nové cestičky a táto danosť Tamare očividne nechýba. Na novom albume, ktorý predstaví dnes v .klube pod lampou, spolupracovala s muzikantskou elitou a títo hudobníci dali jej songom neodolateľný zvuk. Presvedčte sa o tom sami v pilotonom singli v štýle bossa novy Sunflower.

Na albume Make It Poetic sa okrem Tamary ako skladateľky, producentky, speváčky a gitaristky podieľali aj Michal Šelep, Peter Kunzo, Michal Cálik, Jaroslav Žigo, Ján Zborovjan, nemecký bubeník Nicholas Stampf a londýnska flautistka Rūta Sīpola. V celokapelovom zložení Tamara predstaví tento soulom, jazzom, bossa novou a Indie popom prepletený album, ale aj staršie pesničky.

Spolu s Tamarou vystúpia Peter Kunzo - klávesy, Michal Šelep - basová gitara, Adam Noška - bicie a Michal Cálik - trúbka.

Vstupenky získate tu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite