Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koncert svetoznámeho umelca, aký tu ešte nebol: Huslista Filip Jančík umiestnil luxusnú posteľ priamo do hľadiska

.tlačová správa .kultúra

Neopakovateľná atmosféra takéhoto zážitku rezonuje v človeku ešte dlho potom. Svetoznámy huslista Filip Jančík a luxusný výrobca exkluzívnych postelí Westieri však posunuli latku naozaj vysoko.

Koncert svetoznámeho umelca, aký tu ešte nebol: Huslista Filip Jančík umiestnil luxusnú posteľ priamo do hľadiska WESTIERI

koncerty pod holý nebom sú samy o sebe úžasným zážitkom. Vystúpenie obľúbeného umelca dostáva úplne iný ráz a atmosféra je omnoho lepšia. To, čo pre svojich fanúšikov spravil huslista Filip Jančík v košickom Kulturparku však prekonalo všetky očakávania. V spolupráci s prestížnou spoločnosťou Westieri, ktorá sa špecializuje na ručnú výrobu postelí a matracov na Slovensku, jeden šťastný pár  zažil symbiózu dokonalého umeleckého výkonu a výnimočného pohodlia.

WESTIERI

WESTIERI

Počas sviatku, 1. septembra si výhercovia súťaže nezasadli, ako ostatní návštevníci na stoličky, ale doslova zaľahli do luxusnej postele situovanej priamo pred pódiom a pod korunou majestátneho stromu. Na vedľajšom príručnom stolíku mali pripravené pohostenie s pohárikmi dobre vychladeného šampanského či popcorn. Keď huslista Filip Jančík zahájil koncert, začal sa jedinečný zážitok, spojenie umenia svetoznámeho virtuóza a prvotriednej ručnej práce, ktorej výsledkom je každá jedna posteľ aj matrac z dielne spoločnosti Westieri. „Sme radi, že sme sa mohli stať súčasťou tohto jedinečného koncertu a poskytnúť tak unikátny zážitok a magickú noc priamo z našej ručne vyrobenej postele a najšpičkovejšieho matraca na koncerte Filipa Jančíka,“ uviedol zakladateľ Westieri Ľudomil Géci.

WESTIERI

WESTIERI

Spokojnosť neskrýval ani mladý pár z Košíc, ktorý ani na sekundu neoľutoval, že sa do tejto výnimočnej súťaže zapojil. „Zažiť naživo Filipa Jančíka už to bol splnený sen. Vychutnať si jeho umenie z luxusnej a pohodlnej postele za 15.000€ pod šírim nebom je však niečo neopísateľné,“ prezradil svoje dojmy po koncerte mladý pár.

Spolupráca medzi Filipom Jančíkom a spoločnosťou Westieri ukázala, že spojenie kvalitnej hudby, luxusu a odvážnych nápadov môže vytvoriť neopakovateľný zážitok. Tento večer v Košickom Kulturparku sa tak zapísal do pamäti nielen zúčastnených, ale aj celej kultúrnej scény v regióne.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite