Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

plan.art: Víkendový TO DO list 5. 10. – 6. 10.

.mariana Jaremková .kultúra

PLAN.ART pre vás opäť pripravil víkendový TO DO list.

plan.art: Víkendový TO DO list 5. 10. – 6. 10. fuse* / Onirica

nemusíte (iba) do galérie:

V Bratislave nie je cez víkend nad čím špekulovať. Je tu opäť BIELA NOC. Popri známych menách ako Dorota Sadovská, Ján Šicko, Ašot Haas, Kristián Németh je čo objavovať. Individuálne diela, aj skupinové výstavy, ako napr. tá, ktorá je tiež súčasťou festivalu fjúžn. Potešte sa vizuálne aj ušami, o hudobný zážitok sa postarajú Stroon, Peter Mazalán či David Kollar&Quasars  Ensemble. Program je naozaj bohatý, vytvorte si svoje mapy, alebo sa len tak potulujte mestom.

Korene (fjúžn)Korene (fjúžn)

každý má v sebe vnútorné dieťa:

...pripomeňte si ho na Medzinárodnom festivale Bratislava v pohybe

jazmína Piktorová & Sabina Bočková: Mikrosvety

S deťmi od 4 rokov do sveta fantázie aj malých pokladov. Autorky sa originálnym spôsobom vnárajú do sveta detskej fantázie. Interaktívne, hravým spôsobom spolu s deťmi objavujú mikrosvet maličkostí, podnecujú ich predstavivosť, rozvíjajú ich zmyslové vnímanie a citlivosť k svetu, ktorý ich obklopuje a ktorého sú súčasťou.

Viac si prečítajte na plan.art v rubrike Kultivované deti.

kde: Štúdio 12, Jakubovo nám., Bratislava

kedy: sobota - 15.00 - 17.00, nedeľa - 11.00 - 15.00

do kina:

podoby láskavosti

Čierna absurdná komédia, poskladaná z troch príbehov, od oceňovaného režiséra Yorgosa Lanthimosa. V prvom príbehu s názvom “SMRŤ RMF”sa muž, ktorý nemá inú možnosť, pokúša prevziať kontrolu nad vlastným životom. V druhom príbehu s názvom “RMF lieta” sa stretávame s policajtom, ktorý sa opäť stretáva so svojou ženou, ktorá bez stopy zmizla na mori, ale začína nadobúdať dojem, že osoba, ktorá sa k nemu vrátila, je niekto úplne iný. Tretí príbeh s názvom “RMF je sendvič” sleduje osudy ženy, ktorá sa rozhodla nájsť veľmi špecifickú osobu so zvláštnymi schopnosťami, ktorá je predurčená stať sa výnimočným duchovným vodcom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite