Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V seriálovej novinke sa slávny boxer snaží o návrat do ringu. Prekazí mu ho tajná skupina, ktorá ho núti prehrať zápas

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Celé Mexiko s nadšením očakáva legendárny duel dvoch hviezd – Protasia a La Máquinu. Kým prvý je vo svojej najlepšej forme, pre druhého ide o zápas, ktorý vzkriesi jeho kariéru alebo ju pochová.

V seriálovej novinke sa slávny boxer snaží o návrat do ringu. Prekazí mu ho tajná skupina, ktorá ho núti prehrať zápas SITA/AP Photo/Fernando Llano Herci Gael García Bernal a Diego Luna na premiére filmu La Máquina, 8. 10. 2024

esteban Osuna (Gael García Bernal) je známy po celom Mexiku ako La Máquina, teda stroj. Hoci pokračuje v tréningu, v zápase s vekom sa 38-ročnému šampiónovi nedarí vyhrávať. O to viac, ak na druhej strane ringu stoja mladší boxeri, ktorí netrpia úzkosťami a nemávajú halucinácie. „Asi sa všetci zhodneme na tom, že Protasio (Mercito Gesta) zbytočne stráca čas odvetným zápasom s niekým, koho knokautoval v prvom kole,“ zaznie na margo zápasu v televízii. Všetci totiž očakávajú, že tento Estebanov zápas bude posledný. 

Dramatická športová miniséria uznávaného mexického režiséra a producenta Gabriela Ripsteina vás pripúta k televízii, kde sa odohráva napínavý zápas. Dianie mimo ringu je však oveľa zaujímavejšie ako súboje boxerov, kde údery prichádzajú len od súpera. Na Estebana a jeho manažéra a najlepšieho kamaráta Andyho (Diego Luna) čakajú rany prichádzajúce zo všetkých strán. 

Prekvapivé víťazstvo dá Estebanovi šancu ukázať sa v súboju s britským šampiónom. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite