Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy .týždňa: Smrť jej nepristane aj komédia o fake news

.martin Papšo .kultúra .film

Do kín prišli dva filmy o prostitútkach, ktoré sa zmenili na krvilačných bastardov posadnutých diablom. Fanúšikovia exploatačných hororov sa tešia zbytočne. To sa len takto u nás po novom označujú novinári. V rámci šírenia zmieru.

Filmy .týždňa: Smrť jej nepristane aj komédia o fake news PRESSFOTO AEROFILMS Demi Moore ako herečka Lizzie Sparkle vo filme Substancia. Jej mladšiu verziu Sue si zahrala Margaret Qualley.

aby sme sa filmami o novinároch neprejedli, odložíme si jeden na budúci týždeň. Aj tak bolo premiér viac, ako sa sem zmestí. Dnes sa sústredíme na tri novinky, ktoré majú spoločnú tému transformácie. Najprv sa vyhasínajúca televízna hviezda bude meniť na mladšiu verziu samej seba. Premena občas krutá a brutálna, ale také sú pravidlá showbiznisu. V druhom filme bude český reportér transformovať zvuky zo svojej pražskej domácnosti na vytvorenie ilúzie atmosféry Blízkeho východu. Záver prenecháme odborníkom na transformáciu – mladým Transformerom. Časté používanie predpony trans- nemalo za cieľ rozvracať tradičnú rodinu. 

film týždňa: Substancia

Lizzie Sparkle je trblietavá hviezda Hollywoodu s odtlačkom na chodníku slávy. Teda bola, pred rokmi. Na prahu päťdesiatky je vďačná aj za televíznu šou o cvičení, ale aj z nej ju práve vyhodili a nahradili mladšou. V ťažkej chvíli dostáva jedinečnú príležitosť – zázračnú substanciu, ktorá vytvorí jej mladšiu verziu. Neomladne, vznikne nové telo a spolu budú tvoriť jednu osobnosť. Každá s nárokom na 7 dní, po ktorých sa musia vymeniť. Inak hrozia desivé následky. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite