Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohoda patrí medzi elitu, dostala štyri nové argumenty

.filip Olšovský .kultúra

Z vychvaľovania Pohody sa stáva už trochu otravný zvyk. No a čo. Zaslúži si to rovnako, ako vždy predtým. A teraz ešte o čosi viac.

Pohoda patrí medzi elitu, dostala štyri nové argumenty Boris Németh Šéf Pohody Michal Kaščák sa na European Festival Awards dostal do exkluzívneho shortlistu v kategórii „Award for Excellence and Passion“.

v lete mala Pohoda dvadsiate výročie. Aj vďaka tomu sa na trenčianskom letisku stretlo o niečo viac hudobných odborníkov, než po iné roky. Tí počas pohodového víkendu chodievali skôr na srbský festival Exit. Tento rok si však konečne dali poradiť, pricestovali do Trenčína a svoje nadšenie odvtedy pravidelne ventilujú. Naposledy pred pár dňami, keď sa na svet dostali nominácie najprestížnejších festivalových ocenení European Festival Awards.

„Aj keby sa Pohode nepodarilo uspieť, už teraz sa na festivalovej mape zviditeľnila tak, že by to mohlo mať vplyv aj na samotných návštevníkov.“

Pohode sa v nich podarilo dostať do úzkeho výberu hneď v štyroch kategóriách.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite