na pohľad vyzerajú ako tvrdé, nepoddajné koláčiky. Akoby ich robila veľmi nezručná kuchárka: síce sú narezané na akési kocky, no okraje sú nerovnomerné, poprehýbané. Samotný koláčik vyzerá, akoby si naň niekto sadol a kuchárke ho bolo ľúto vyhodiť, tak ho predsa len ponúkla.
Na povrchu má brownie podozrivú škrupinu, ktorá vyzerá, akoby si mal na nej človek vylámať zuby. No ono klame vo všetkých ohľadoch. Keď človek do neho zahryzne, nič sa mu nepoláme. Začne sa hebko zabárať do poddajného, takmer až vlhkého cesta plného cukru, orieškov a čokolády. Žiaden zápas s nepodarkom, ale čistá rozkoš.
BEZ VÁS SA NEPOHNEME
Pridajte sa do komunity predplatiteľov, ktorí pohnú Slovenskom a prečítajte si odomknutú verziu tohto článku.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.