mnohí sa po prečítaní toho zázračného dvojslovia, ktoré sa pokojne rozvaľuje skoro vo všetkých pizza menu, zalizli. Samozrejme, predtým sa dobre poobzerali, či ich náhodou pri tom neuvidí nejaký ten prepiaty pizzapurista alebo zle skrývaný snob, ktorý by ich priklincoval mrazivým pohľadom plným opovrhnutia.
Tých ľudí, ktorí milujú havajskú pizzu, je totiž mnoho. Áno, milá haute cuisine bublina, treba si to naplno priznať. A aj to, že to nie je ani chyba, nedostatok vkusu alebo odsúdeniahodný mravný poklesok. Jednoducho kombinácia pizzového cesta, bravčovej šunky a zapečeného konzervovaného ananásu môže byť pre niekoho lahodná.
BEZ VÁS SA NEPOHNEME
Pridajte sa do komunity predplatiteľov, ktorí pohnú Slovenskom a prečítajte si odomknutú verziu tohto článku.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.