zraz takýchto autíčok i áut sa konal cez júnovo-júlový víkend v Banskej Bystrici, ktorá je na tom celkovo gastronomicky čoraz lepšie. Streetfoodový festival organizovala firma Food Trucks Slovakia a nebola to masovka. Necelá dvadsiatka food truckov z viacerých krajín (alebo, ako sa niekto kreatívne posnažil pri preklade, mobilných reštaurácií), nie príliš veľké Námestie slobody, kde zaparkovali, a úplne to stačilo. Stravníkov prišlo dosť a výber jedál bol slušný: pre paleonadšencov aj pre vegetariánov, len celiatici smutne spomenuli, že o tom, ako vyzerá bezlepkové jedlo, vedel personál iba v jedinom food trucku.
BEZ VÁS SA NEPOHNEME
Pridajte sa do komunity predplatiteľov, ktorí pohnú Slovenskom a prečítajte si odomknutú verziu tohto článku.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.