Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto .týždňa: Prečo PS prehralo a Danko zvíťazil

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Ak ste si mysleli, že oficiálne výsledky volieb do Európskeho parlamentu boli oznámené v nedeľu večer, tak ste sa mýlili. Skutočné výsledky sa dozviete až zo statusov na sociálnych sieťach. A dozviete sa viac, ako je zdravé.

.meme-nto .týždňa: Prečo PS prehralo a Danko zvíťazil

zrejme nič nie je tak ohybné ako tvrdé dáta. Stačí posunúť interpretáciu. Vtedy aj drvivá prehra (počtom hlasov) sa stane prenikavým víťazstvom. Víťaza (počtom hlasov) možno označiť za porazeného. A neúspech je vina tých úspešnejších. Stačí, ak máte dosť odvahy tresknúť verejne čokoľvek. Práve v tejto disciplíne si opäť prim udržala Slovenská národná strana. 

Napríklad podpredseda vlády Tomáš Taraba a štátny tajomník envirorezortu Filip Kuffa sociálne sieťe oblažili vzácnou úvahou. (Nechávame v pôvodnom znení.) Tomáš Taraba (9 400 preferenčných hlasov): „Rovnako rešpektujem všetkých tých, ktorí sa pravidelne verejne vyjadrovali, že ma voliť nebudú, pretože nechcú, aby som odišiel z vlády.“ 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite