Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matúš Šutaj Eštok obnaží pravú tvár Hlasu

.eugen Korda .názory

Nová tvár nahradí tú starú, ktorej sa pomocou klamstiev a prázdnych sľubov podarilo dostať až do Grassalkovičovho paláca a uvoľniť tak predsednícke kreslo jednej z vládnych strán.

Eugen Korda

odstupujúci predseda Hlasu delegátom v Košiciach povedal, že z čela strany odísť nemusí, lebo ho k tomu nezaväzuje žiadny zákon, ale on si členstvo v strane, ktorú zakladal, predsa len pozastaví.  Nech je kľud.  Pozastaviť však nie je to isté, ako zo strany definitívne odísť, naviac ak pán zvolený prezident oznámil, že on aj tak v podstate zostane sociálnym demokratom dušou i telom. 

Čas, keď mu bude vhodné pripomenúť, z ktorej straníckej stajne pochádza, presne tak, ako to aj on častokrát a neprávom vyhadzoval na oči prezidentke Zuzane Čaputovej, je však bližšie, ako si myslí. Jemu je to však  úplne jedno. Na 5 rokov si zaistil pokoj a neurobí nič, čo by mu ho mohlo narušiť. Vládna koalícia bude môcť celkom nerušene pokračovať vo valcovaní demokracie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite