Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Martina Mojžiša: Gašparkovo, Kotlárkovo aj Kramáre

.martin Mojžiš .názory ..týždeň

Tibor Gašpar vyhlasuje, že česká polícia trestne nestíha schvaľovanie atentátu na Roberta Fica. A vyčíta jej, že to nerobí. Úrad vlády SR vyčíta českej polícii to isté. A na rozdiel od tohto koordinovaného útoku na vládu a políciu ČR je splnomocnenec vlády pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie covidu MUDr. Peter Kotlár je na to sám.

Martin Mojžiš

gašparkovo

Trestne stíhaný poslanec Smeru Tibor Gašpar vyhlasuje, že česká polícia trestne nestíha schvaľovanie atentátu na Roberta Fica. A vyčíta jej, že to nerobí. „Vyjadrujem zhrozenie a rozčarovanie, kam sme sa dostali,“ kvíli Gašpar. Neboj, Tibor, nie si sám. Úrad vlády SR vyčíta českej polícii to isté. Okrem toho vyčíta českému premiérovi, že sa s nami nechce kamarátiť (pretože nie je za obnovenie medzivládnych konzultácií).

„Mierový postoj vlády Slovenskej republiky k vojne na Ukrajine je suverénnym postojom Slovenskej republiky a nemôže byť prekážkou rozvoja česko-slovenskej vzájomnosti,“ vysvetľuje náš Úrad vlády. V tom istom čase povedal prezident Peter Pellegrini na stretnutí s českým prezidentom Petrom Pavlom niečo podobné – „názorová odlišnosť nemôže ohroziť naše bratské vzťahy“. Presne tak, nemôže. Jedine, že by mohla.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite