Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Michal, ukázal si všetkým, že sláva a peniaze nie sú všetko

.eugen Korda .názory

Majitelia televízie Markíza dali prednosť bezproblémovému biznisu so štátom pred novinárskou slobodou a poctivým informovaním verejnosti. Jednoducho, podvolili sa vyhrážkam Roberta Fica. Nakoniec sa stalo to, čo bolo neodvratné. Kovačiča z televízie vyhodili.

Eugen Korda

spôsob, akým sa televízia „rozlúčila“ so svojím kmeňovým zamestnancom, je neslušný a veľa vypovedá o charaktere jej majiteľky a ľudí vo vedení televízie. „Dnes som v televízii Markíza po 16-tich rokoch dostal výpoveď. Bez súhlasu odborov je neplatná, napriek tomu sa manažment rozhodol ísť cestou porušenia zákona. Za to, že som povedal vo verejnom záujme pravdu. Brániť sa voči tomu sa, žiaľ, dá už len súdnou cestou,“ napísal moderátor. Čo k tomu dodať? Čas ukáže, či jeho postoj nejakým spôsobom zabránil úplnému zničeniu objektívneho a nezávislého spravodajstva, ktoré stálo celé roky na strane slobody a bránilo demokraciu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite