Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na obranu Roberta Fica

.martin Mojžiš .názory

Prečo prúdila z úst Roberta Fica na Devíne opäť raz slovná hnačka? Pretože tento Svätoplukov nástupca pochádza – tak ako všetci Starí Slováci – z plochej Zeme.

Martin Mojžiš

plochú Zem si mnohí predstavujeme ako trojrozmernú dosku, ale to nie je správna predstava. Skutočná plochá Zem je skutočne plochá, čiže dvojrozmerná. A Starí Slováci, ktorí vznikli v časoch prvej Ficovej vlády, pochádzajú práve z tejto dvojrozmernej Zeme. 

Dôkaz uvedeného revolučného tvrdenia je špeciálnym prípadom univerzálneho Dôkazu Lukáša Machalu, generálneho tajomníka služobného úradu ministerstva vedeného Starou Slovenkou (ktorá však pri zbežnom pohľade na svoj vek nevyzerá). Svetoznámy Machalov dôkaz znie takto: A vy ste boli vo vesmíre?

Ako to súvisí s devínskou rečou Roberta Fica? Nuž, oslavu vierozvestcov využil mierozvestca („z východu prišlo na naše územie veľa múdrosti, ale došla aj sloboda“) na zvestovanie pandémie: „musíme všetci spoločne postaviť obrovskú hrádzu nezmyselným progresívnym a liberálnym ideológiám, ktoré sa šíria ako rakovina“. Prečo to urobil, keď od iného Starého Slováka vieme, že pandémia nebola, nie je a nebude? Odpoveď treba hľadať v duchu dialektického materializmu v hmotnej podstate rečí Starých Slovákov.

Všetci Starí Slováci, nielen Robert Fico, majú problémy s tráviacim traktom. Tieto problémy sú priamym dôsledkom ich plochosti, čiže dvojrozmernosti. Tráviaci trakt spájajúci ústnu dutinu s análnym otvorom by totiž rozdelil dvojrozmernú bytosť na dve nesúvislé časti (obrázok 1), ktoré by nedržali pokope. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite