Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Julia Navaľná je extrémistka - podľa štátu, ktorý zabíja deti

.marína Gálisová .názory

Útok Rusov na detskú nemocnicu v Kyjeve ukázal hrôzu ruskej zvrhlosti. Vyslať riadenú strelu na choré deti je za akoukoľvek čiarou. A štát, ktorý toto urobil, včera vyhlásil Juliu Navaľnú za extrémistku.

Marína Gálisová

príde deň, keď pohlavári ruského režimu zastanú pred tribunálom, ktorého predlohou bude ten v Norimbergu.  Lebo ruský režim je fašistický. 

A nielen to. Rusko samo je fašistická krajina. Aj v Rusku sú antifašisti, aj medzi Rusmi sú statoční odporcovia zverskej vlády a jej šialených zverstiev. Ale ruskou normou je fašizmus. A extrémizom je pre väčšinu Rusov odpor voči fašizmu. Neskutočné.

Väčšina Ruska totiž pokladá za šialencov týchto odporcov vlády, nie vládu, ktorá nariaďuje vraždenie chorých detí. Na Telegrame sa z tohto vraždenia ruskí prispievatelia radujú a vyzývali aj na to, aby na evakuované ukrajinské deti s matkami, ktoré po útoku vystrašené čakali na nádvorí nemocnice, vyslala ruská armáda strelu Kindžal...

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite