Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako môže niekto po pohľade do ich tvárí a očí podporovať Putina? Neviem, ale deje sa to

.juraj Petrovič .názory

Sociálne siete sú plné fotografií obetí posledného (bodaj by naozaj bol posledný) ruského útoku na Kyjev. Pozeráme na ľudí, ktorých zavraždili ruskí agresori, často len smutne pokývame hlavou a listujeme ďalej.

Juraj Petrovič

je ale dôležité sa zastaviť. Pozrieť sa tým ľuďom skutočne do očí. Sú často spokojní, šťastní, v okamihu, keď sa fotili, boli ako my. Žili normálny život v normálnej krajine a netušili, čo ich čaká oveľa skôr, než by ktokoľvek z nás predpokladal.

Tak sa im pozrime ešte raz do očí. Deti, matky, otcovia, zdravotníci. Toto je výsledok snahy vojnového zločinca z Kremľa rozšíriť svoje impérium. 

Zdravotníci, ktorí zomreli pri ruských útokoch na civilnú infraštruktúruZdravotníci, ktorí zomreli pri ruských útokoch na civilnú infraštruktúru

Maxim, Nasťa a ich mama Zorana Simaňuk zahynuli pri útoku ruských rakiet na Kyjev.Maxim, Nasťa a ich mama Zorana Simaňuk zahynuli pri útoku ruských rakiet na Kyjev.

Ako môže niekto pri pohľade na týchto zavraždených podporovať Putinove zvrhlé reči o mieri? Neviem, ale robia to mnohí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite