Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Robert Fico – dovolenka či rekonvalescencia, a s kým?

.eugen Korda .názory

Je len málo pravdepodobné, že by ošetrovateľka chodila s pacientom do nákupného strediska v prestávkach, keď mu poskytuje zdravotnú starostlivosť.

Eugen Korda

veľký nákupný vozík, vedľa neho neznáma brunetka a za človekom, ktorý ten košík tlačí do obchodu, vidieť dva nápisy, pravdepodobne o zdravej strave, ktorú v tom chorvátskom supermarkete predávajú. Ak tá fotografia nie je výplodom umelej inteligencie, tak je na nej Robert Fico a dáma, o ktorej zatiaľ vieme len to, že je tam s ním. Prajme mu to, aby nás zas neobvinil, že by sme ho radšej videli na invalidnom vozíku.

Nestal sa prezidentom, musel odísť z postu premiéra a keď sa mu podarilo vo voľbách opäť zvíťaziť, tak ho nejaký magor postrelil. Dodnes nevieme nič o charaktere jeho poranení a ani o tom, čo celé dni pre uzdravenie robí či nerobí. To novinári v USA kvôli zdravotnému stavu na tlačovej konferencii hodinu grilovali amerického prezidenta a ten slušne odpovedal. Náš predseda vlády tlačové konferencie v podstate zrušil a hovorí len o tom, o čom sa mu chce, a nie o tom, čo by sme mali vedieť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite