Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Robert Fico opäť bezuzdne klame v snahe vyrábať nepriateľov štátu. Lebo štát je predsa on

.juraj Petrovič .názory

Atentát na Donalda Trumpa poskytol Robertovi Ficovi opäť príležitosť útočiť na všetkých politických oponentov. Volanie po znižovaní napätia a po odmietnutí násilia sa vo Ficovom podaní deje verbálnym násilím najhrubšieho zrna.

Juraj Petrovič

dalo sa to čakať. Reakcie normálnych slovenských politikov na atentát na Donalda Trumpa, rovnako ako na atentát na Roberta Fica boli jednoznačné. Všetci tieto skutky odsúdili ako absolútne neakceptovateľné.

V zmysle newspeaku súčasnej koalície to ale vyzerá tak, že Fico a spol., teda ľudia, ktorí tu už päť rokov vytrvalo bičujú nenávisť, ktorí rozprávali o tom, ako treba vtedajšiu koalíciu vyhnať z parlamentu lopatami a ktorej predstaviteľ Huliak rozpráva o tom, ako by verejne vešal ekológov, vykrikujú, že sa Fico a aj Trump stali obeťami nenávisti, vyvolanej liberálmi a progresívcami. 

Figúrky typu Šutaja Eštoka ešte rozprávajú o tom, že za názor je údajne guľka. Milý pán Šutaj Eštok, za názor tu dostali guľku Ján Kuciak a jeho snúbenica Martina Kušnírová. Ján Kuciak mal veľmi kvalifikovaný názor na to, čo stváral Váš stále ešte šéf strany Pellegrini a jeho vtedajší šéf Robert Fico spolu s kumpánmi z polície a podsvetia. Hovorí sa tomu únos štátu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite