Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Juraja Petroviča: Ak je toto uhorková sezóna, máme sa na čo „tešiť“ v septembri

.juraj Petrovič .názory ..týždeň

Nominant ministerky zdravotníctva si do čela trenčianskeho kardiocentra dosadil svojho človeka. Bolo správne rozhodnutie Ukrajincov odstaviť dodávky Lukoilu do Maďarska a na Slovensko? Na letisku v Kuchyni pristáli stíhačky F-16 – kto ich vítal?

Juraj Petrovič

instaqueen láme srdcia

Známa instagramová celebrita strany Hlas, momentálne aj vo funkcii ministerky zdravotníctva, Zuzana Dolinková opäť raz ukázala, že doslova dokáže lámať srdcia. Konkrétne tým, ktorí by s nimi mali problém v Trenčíne a okolí. Nominant pani ministerky na funkciu šéfa trenčianskeho kardiocentra Michal Plesník, ktorý túto zodpovednú funkciu dostal už vo veku 31 rokov, začal robiť poriadky. 

Odvolaním Petra Blaška, renomovaného odborníka a človeka, ktorý celé kardiocentrum vybudoval a odborne zastrešil, vyvolal lavínu výpovedí tamojších lekárov. Dôvod odvolania doktora Blaška bol typický pre túto koalíciu odborníkov – pán Plesník proti doktorovi Blaškovi nič nemá, ale v čele kardiocentra chce mať svojho človeka. Vláda našich ľudí tak ohrozuje životy a zdravia ostatných ľudí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite