Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vážený pán Ivan Korčok – choďte do toho!

.eugen Korda .názory

Volil som Vás v prvom a aj v druhom kole prezidentských volieb. Netrpezlivo som čakal, ako naložíte s tým miliónom hlasov, ktoré sme Vám odovzdali. Sľúbili ste, že po voľbách do Európskeho parlamentu sa vyjadríte, čo budete robiť ďalej. Trvalo Vám to však nejako pridlho.

Eugen Korda

po prieskume, ktorý ste si dali urobiť, ste oznámili, že v politike chcete zostať. Len ešte vraj neviete ako. A my, netrpezlivá verejnosť, zase opäť čakáme. Nie, že by ste boli jediným spasiteľom a záchrancom upadajúceho Slovenska, ale tých milión hlasov jednoducho nepustí. Je to veľká šanca zmeniť naše dejiny. 

Dočítal som sa o Vašich stretnutiach s niektorými politickými stranami a sledujem, ako sa verejnosti pripomínate na sociálnych sieťach. Fajn, lenže čas sa kráti a vy by ste sa mali čo najskôr rozhodnúť. Do volieb zostávajú už len tri roky a ani to platiť nemusí. Keď sa táto koalícia začne rozkladať, premiér Fico bude pripravený vyvolať predčasné parlamentné voľby a to potom už bude iná káva, keď sa k moci namiesto SNS dostane Republika. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite