Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico kolaboruje s nepriateľom a jeho minister a šéf tajnej služby mu pri tom aktívne pomáhajú. Hrozby na školách sú toho ukážkou

.juraj Petrovič .názory

Pavol Gašpar sľuboval že si na pomstu súčasnej opozícii ponecháva 110% času. Aj keby sme to nepočuli na vlastné uši, bolo by to zrejmé z toho, ako tajná služba, spolu s políciou, ktorú pracovito rozkladá a deštruuje minister vnútra Šutaj Eštok, nie sú schopné zistiť, odkiaľ prichádzajú masové bombové hrozby slovenským školám a iným inštitúciám.

Juraj Petrovič

vysvetlení bezmocnosti štátu je okrem spomínanej Gašparovej zaneprázdnenosti pomstou a Šutaj Eštokovej zaneprázdnenosti deštrukciou hneď niekoľko. To, že by išlo o školáka, ktorému sa nechce 3. septembra do školy a tak usporiada všetkým pyrotechnickým jednotkám na Slovensku poradové cvičenie, medzi ne ale zjavne nepatrí. 

Tak ako sme svedkami rôznych diverzných akcií po celej západnej Európe, tak aj toto vyzerá ako niečo, v čom má prsty ruská FSB. Nemáme na to dôkazy, ale keby mala, nevyzeralo by to inak. Prípadne to môže byť nejaký snaživý miestny брат за брата, ktorý sa chce Rusom zapáčiť. Problémom je, že to súčasnej koalícii vlastne ani nemá prečo vadiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite