Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Starého psa Roberta Fica novým móresom nenaučíš

.eugen Korda .názory

Robert Fico používa staré osvedčené recepty. Keď prezident Andrej Kiska založil stranu Za ľudí, Robert Fico pochopil, že musí niečo urobiť, aby tento projekt neuspel.

Eugen Korda

s výdatnou a treba povedať, že aj nezákonnou pomocou daňových úradov obvinil prezidenta z daňových podvodov. A bolo „vymaľované“. Zopár tlačoviek na tému „daňového podvodníka Kisku“ stačilo na to, aby preferencie strany začali klesať a vo voľbách neuspela ako pôvodne mohla. Teraz niečo podobné skúša s Michalom Šimečkom, ktorého sa snaží prostredníctvom nezmyselných obvinení jeho rodiny skompromitovať. 

Hlavným cieľom však nie je predseda Progresívneho Slovenska, ale strana samotná. Robert Fico dobre vie, že Slovensko čakajú obrovské problémy, ktoré nie je so svojou vládnou garnitúrou schopný riešiť. A tak sa škandalizovaním svojho politického súpera snaží odviesť pozornosť ľudí od úpadku a postupne sa zväčšujúceho chaosu, v ktorom sa krajina ocitá. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite