Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Juraja Petroviča: Fico za svetový mier

.juraj Petrovič .názory .názory

Náš pán premiér opäť bľabotal, tentoraz na oslavách SNP v Banskej Bystrici.

Juraj Petrovič

nad Slovenskom sa zaťahujú ruské mraky 

Premiér na oslavách SNP v Banskej Bystrici táral o tom, že cieľom Povstania bol mier. Tiež hovoril niečo o tom, že Slovensko má právo žiadať o svetový mier. Cieľom SNP bolo poraziť slovenských a nemeckých fašistov a nacistov a zabezpečiť, aby bolo Slovensko na strane víťazných mocností. 

Ruský veľvyslanec Bratčikov pôsobí ako dokonalý repelent, takže Ficovi a jeho publiku neznepríjemňovali situáciu zástupcovia vtedajších spojencov SNP, ktorí by mohli počúvať Ficove reči len s veľmi vysoko zdvihnutým obočím. Zaujímavý by bol napríklad názor Rumunov na to, prečo sa Ficovi nepáči, že sa údajne znižuje úloha Červenej armády v SNP. To, že Rumunov padlo pri oslobodzovaní Slovenska suverénne najviac, Fica v jeho bláboloch pre ruskú štátnu televíziu nijak nebrzdí.

pegasus nemáme! Iba žeby áno

Kaliňák a Šutaj Eštok sa dušujú, že žiadny systém schopný nabúrať sa do mobilných telefónov nespratných občanov vláda ani SIS nemajú.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite