Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Voliči koalície by sa mali a mohli zamyslieť nad tým, kto pre nich skutočne niečo robí. A prečo to Robert Fico určite nie je

.juraj Petrovič .názory

Ako sa nad Slovenskom zatiahli mraky a hrozia rôzne povodňové škody, napadlo mi obrátiť sa s niekoľkými zamysleniami k tým voličom súčasnej koalície, ktorí ju volili, lebo „lepší Fico ako Matovič“. Prečo práve teraz? Ak im blesková povodeň zničí dom, budú vedieť, komu poďakovať.

Juraj Petrovič

robert Fico a strana Smer vládnu po Novembri 89 najdlhšie zo všetkých politikov na Slovensku. Takže keď niekedy budete mať pocit, že v tomto štáte veci nefungujú tak, ako by mali, vedzte že:

Je to Smer a jeho koaliční partneri, kto dlhodobo šafári v štátnych lesoch tak, že sa z kedysi krásne zalesnených kopcov národných parkov Nízke Tatry či Malá a Veľká Fatra postupne stávajú holé pustiny, na ktorých rastie akurát tak tráva. Lesy, ktoré by aj v týchto dňoch mohli pomôcť zachytiť veľké dažde a zmierniť riziko bleskových povodní, skončili na pílach a v štiepkových elektrárňach. Bol to práve Robert Fico a jeho Smer, kto sa nehanbil umožniť spaľovanie lesov v elektrárňach, na ktoré ste sa cez poplatky na obnoviteľné energie zbierali vy všetci. Výnosy z predraženej elektriny si do vreciek napchali Ficovi klienti. 

Takže ak vám blesková povodeň zničí dom, čo úprimne nikomu neprajem, adresátom vašej vďaky by mal byť Robert Fico, ktorý pustil do vlády všetkých Huliakov, Tarabov a podobných hlupákov, zameraných len na streľbu do zvierat a kšeftovanie s drevom. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite