Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Jednotka hulvátstva – jeden Hulviak

.eugen Korda .názory

Aj by sa žiadalo na adresu toho pána, ktorý sa na verejnosti tak rád producíruje v poľovníckej rovnošate povedať pár ostrejších slov, ale načo?

Eugen Korda

v podstate, podobne ako časť podobne hodnotovo naladených voličov, je to iba celkom obyčajný neokrôchanec a hulvát. Bohužiaľ, nič výnimočné v tomto regióne. Verejná debata na Slovensku už dlhé roky „zhulvátieva“. Poslanec Hulviak (to „v“ v jeho priezvisku nie je preklep) je len jeden z mnohých Hulviakov, ktorí podobný slovník s radosťou používajú.

Robertovi Ficovi takéto nálepkovanie oponentov celé roky prinášalo a stále prináša voličské hlasy, tak prečo by si tento nimród nevzal z neho príklad. Zdá sa, že má prirodzený talent vypúšťať zo svojich úst potoky špiny. Sudičky mu to asi dali do kolísky. Hovorí tak, ako mu „huba“ narástla. Tá jeho však ako keby bola o nejakého trištvrte metra nižšie, ako u iných ľudí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite