Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pán prezident, pán premiér, prišiel čas ukázať, čo ste zač!

.eugen Korda .názory

Pán predseda, celé roky s údivom sledujeme, ako sa z Vás pravidelne na výročie Medzinárodného dňa žien stáva rozdávač červených ruží, úsmevov a lascívnych vtipov. Jeden by nepovedal, ako si vy tie ženy vážite. Fakt!

Eugen Korda

dokážete im, síce za štátne peniaze, pripraviť podujatia, na ktorých sa cítia raz do roka Vami obdivované a dôležité. Klobúk dolu. Aj nejakú hudbu Smer zaplatí, aj nejakého vtipného moderátora dotiahne. Ste v tom ohlupovaní žien majster nad majstrov a ešte to aj pomáha volebným preferenciám. V tie dni brázdite Slovensko a od rána do večera sa usmievate na dámy, ktoré by ste si inak ani nevšimli. Váš vkus je celkom iný.

Teraz sa však stalo niečo, čo by malo ukázať, či tieto slová platia, alebo sa ich autor mýli a krivdí Vám. Jeden z Vašich koaličných partnerov povedal o poslankyni, matke, odvážnej a slušnej žene, že je to obyčajná suka a ospravedlnil sa jej tak, že ju opäť urazil. A aby toho nebolo málo o inej poslankyni v podstate povedal, že je vrahyňa, lebo zavraždila bývalého policajného prezidenta.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite