Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vládne nám tu Ficov dobre zlepený „zlepenec“

.eugen Korda .názory

Predseda vlády vraj pohrozil svojim koaličným partnerom hlasovaním o dôvere vlády. Ak je to pravda, tak ani nie celý rok po nástupe k moci tým potvrdil, že to, čomu vládne, je „zlepenec“.

Eugen Korda

tento výraz vymyslel a používal na adresu vtedajšej vládnej koalície s veľkým úspechom. Jeho vlastný zlepenec ja zatiaľ zlepený pevne. Nič nenasvedčuje tomu, že by lepidlo zložené zo zmesi strachu z väzenia, súdov, policajných vyšetrovaní, straty možnosti parazitovať na verejných financiách, či eurofondoch, jednoducho povedané na strate moci, prestalo stmeľovať túto skupinu neschopných a popri tom zároveň všetkého schopných politikov. 

Toto je najhoršia vláda, ktorej Robert Fico predsedá. Ani tie predošlé neboli oveľa lepšie, ale predsa sa ako tak držali civilizovaného rámca vládnutia. Táto vláda pravdepodobne vydrží v nejakej podobe až do jej smutného konca. Fico, Eštok, Danko totiž nemajú iné východisko ako vládnuť, dokedy im para a klamstvá vydržia. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite