Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Splnomocnenec vlády pre vyšetrovanie pandémie Peter Kotlár je nebezpečný. Ešte nebezpečnejší potom, čo ho podporil Robert Fico

.juraj Petrovič .názory

Fico sa v Sobotných dialógoch a videu, ktoré nasledovalo, zastal konšpirátora a splnomocnenca vlády pre vyšetrovanie riadenia pandémie covid-19 Petra Kotlára. Ten si kúpil mikroskop a po nahliadnutí doň vyzýva vládu, aby zastavila očkovanie proti covidu mRNA vakcínami.

Juraj Petrovič

fico k tomu dodal, že on bol vždy proti očkovaniu „experimentálnymi“ vakcínami. Termín experimentálny začali používať antivaxeri po tom, čo sa veľmi rýchlo podarilo zaviesť očkovanie proti covidu. mRNA vakcíny neboli nikdy experimentálne, ich použitie bolo schválené v rámci štandardného schvaľovacieho procesu, ktorým prechádzajú všetky humánne lieky. A dnes, teda tri roky po svojom zavedení, sú normálnou súčasťou schválených medicínskych postupov a experimentálne je na nich holé nič. To neprekáža premiérovi a jeho chránencovi Kotlárovi v tom, že otvorene o nich klamú a opakujú dávno vyvrátené nezmysly.

Peter Kotlár údajne zistil vážne veci ohľadne pandémie covid-19 na Slovensku. Covid je čínsky vírus, distribuovaný počas olympiády a vakcíny sú biologická zbraň. Keď sa ho ktokoľvek opýta na to, ako na tieto blbosti prišiel, odmieta uviesť svoje zdroje, odmieta uviesť konkrétne údaje, ktoré by jeho tvrdenia podporili. 

Najprv tvrdil, že v septembri všetko zverejní. Máme október a namiesto zverejnenia svojej správy a uvedenia zdrojov, ktoré ju majú odborne podporovať, prišiel s dymovou clonou v podobe žiadosti na vládu, aby zastavila očkovanie.  Ministerka Dolinková, ktorá mu doteraz stála v ceste, bude o chvíľu preč, a tak bude môcť Kotlár oveľa úspešnejšie presadzovať svoje bludy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite