Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Robert Fico ohýba realitu ako čierna diera svetlo

.eugen Korda .názory

STVR v nedeľu predviedla, ako bude fungovať najbližšie tri roky a možno aj dlhšie. Diskusná relácia O 5 minút 12 sa ani s prižmúrením oboch očí nedala nazvať diskusnou.

Eugen Korda

jediným zaujímavým momentom bola nepretržitá servilnosť jej moderátorky počas celého trvania relácie. Vopred pripravené otázky čítala z papiera a „prekvapený“ Robert Fico, zas s jeho neprekonateľnou schopnosťou ohýbať realitu silnejšie ako čierna diera, odpovedal tak, ako sa mu to hodilo.

Moderátorka Monika Šebová si dnešným vystúpením určite na dlhý čas zaistila prácu v STVR. Po návrate do Bratislavy ju celkom nepochybne čaká pochvala od vedenia tejto inštitúcie. O tom, čo slovenských občanov trápi najviac, teda o „Ficovej drahote“, prišla reč až na záver relácie a to tiež len tak, aby sa nepovedalo. Pán premiér, nakoniec tak ako vždy, všetko zvalil na opozíciu a moderátorka sa nad tým jeho tvrdením ani nepozastavila, naopak, súhlasne prikyvovala hlavou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite