Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Pohnime spoločne Slovenskom

.štefan Hríb .názory .editoriál

Stav, v ktorom uviazlo Slovensko, je nebezpečný. Ale nie je nezvratný – my v .týždni sme presvedčení, že práve teraz treba vytvárať komunity ľudí, ktoré znovu pohnú touto krajinou. Jednu takú Vám práve teraz ponúkame.

Štefan Hríb

rozhodli sme sa nesťažovať sa, ale konať – na stav verejného života odpovedáme vznikom komunity predplatiteľov .týždňa. Pozývame Vás, aby ste sa za 8 eur mesačne alebo 80 eur ročne stali súčasťou sveta, ktorý odteraz tvoria:

  • texty .týždňa
  • relácia .pod lampou
  • diskusia Týždeň s .týždňom
  • kaviareň v .klube pod lampou
  • knihy .týždňa
  • verejné diskusie .týždňa po slovenských mestách

Po 20 rokoch sa týmto diskusia .pod lampou stáva súčasťou širšieho projektu s rovnakým cieľom – spoločne hľadať cesty k lepšiemu Slovensku. Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí počas tohto obdobia podporovali program .pod lampou finančnými darmi, vďaka ktorým sme existovali aj bez slovenských televízií. Dnes začíname spoločne novú etapu, v ktorej bude našou najväčšou podporou Vaša účasť v predplatiteľskej komunite .týždňa, ktorú práve vytvárame. Ak len trochu môžete, staňte sa jej súčasťou.

Súčasťou tejto predplatiteľskej komunity sa odteraz stáva aj úspešný podcast Týždeň s .týždňom (uvažujeme aj o jeho videoformáte), mnohé verejné akcie v .klube pod lampou a onedlho už aj nová kniha, ktorú sme s Martinom Mojžišom venovali diskusii o zázrakoch fyziky. Mimochodom, to, čo v nej Martin hovorí, považujem za fascinujúci pohľad na fungovanie sveta častíc, kvánt a hviezd, aký tu doteraz nevyšiel.

Ak sa stanete súčasťou komunity predplatiteľov .týždňa, toto všetko budete mať k dispozícii. A my sme presvedčení, že čím silnejšiu komunitu teraz spoločne vytvoríme, tým viac pomôžeme pohnúť touto zranenou krajinou.

Za celý tím .týždňa Vám vopred ďakujem.

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite