Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dojmy z MS 2011 – deň štvrtý

.ivana Bartoková .názory

Sťažnosti hráčov na kvalitu ľadu v bratislavskej hale sem tam pokračujú (hoci taký Havlát ľad pochválil). Ľudia, ktorí majú ľad na starosti, však robia všetko, čo sa dá. Trávia na štadióne takmer všetok čas, dávajú do toho celú svoju energiu, neustále niečo merajú a vylepšujú. Pritom nemajú zaplatené nijaké nadčasy, a ich plat je smiešny. Pes je niekde zakopaný, ale u ľadárov to nebude.

V zápase Čechov s Dánmi a paralelne prebiehajúcom košickom zápase Američanov s Nórmi to do polovice vyzerá, že trend prekvapujúcich výsledkov pokračuje. Češi vedú len o gól, Američania dokonca o dva prehrávajú. Na konci je však všetko podľa papierových prognóz. Češi rozbili Dánov (6:0) za pár minút v druhej tretine, Američania urobili podobnú vec Nórom (4:2) v tretine tretej.

Po zápase sa dlho rozprávame s Eduardom Hartmannom. Chvíľu rozoberáme náš včerajší zápas, v ktorom sme miestami až príliš útočili a občas zabudli brániť, ale vcelku sa zhodneme na tom, že mužstvu sa nedá veľa vyčítať. Väčšina nášho rozhovoru sa však točí okolo zlej finančnej situácie v Dukle Trenčín.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite