Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zlaté vidličky a najlepší kuchári

.elena Akácsová .názory

Ak patríte k pravidelným čitateľom poslednej strany nášho časopisu, k dobrému jedlu určite nemáte ďaleko. Prinášame vám zoznam čerstvo ocenených kuchárov a reštaurácií, ktoré stoja za návštevu a vychutnanie.

Elena Akácsová

V piatok sa na brehu rozdivočelého Dunaja odovzdávali ocenenia GURMÁN  AWARD. Udeľuje ich gastronomický sprievodca Gurmán na Slovensku v spolupráci a na základe nominácií odborných hodnotiteľov Gurmána, nominácií Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, Asociácie someliérov Slovenskej republiky a Zväzu výrobcov hrozna a vína na Slovensku.

Prémiová reštaurácia roka 2013: Le Monde, Bratislava
Hotelová reštaurácia roka 2013: Grand Hotel Kempinski, Hight Tatras      
Tématická reštaurácia roka 2013: Pavúk wine restaurant, Modra    

Podľa celoročných hodnotení a doporučení, odborní hodnotitelia Gurmána na Slovensku udelili reštauráciám vidličky (po vzore Michelinovych hviezdičiek).

 

BEZ VÁS SA NEPOHNEME

Pridajte sa do komunity predplatiteľov, ktorí pohnú Slovenskom a prečítajte si odomknutú verziu tohto článku.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite