Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aké znamenia majú na čele vypálené Ficove vlády?

.eugen Korda .názory

Dlho a zdá sa, že márne, premýšľam, čo je najdôležitejším poznávacím znakom Ficových vlád. Silný ťah na ich socialistický charakter a službu ľuďom práce to určite nebude.​

Eugen Korda

už len napríklad pre to, čo poprední predstavitelia Smeru nosia pripnuté na svojich zápästiach. Len premiérove hodinky, ktoré mu na svetlo božie občas vykuknú spod saka, predstavujú niekoľkoročný plat slovenského robotníka. A to nehovorím o majetkoch, ktoré si nakradli počas svojho vládnutia mnohí  členovia Ficových vlád a Smeru, od tých, stojacich na vrchole mocenskej pyramídy, až po tých, ktorí sa dostali na miesta, kde sa môžu aktívne zúčastňovať porcovania peňazí z rozpočtu a európskych fondov. 

Poznávacím znamením nebude zjavne ani chuť meniť túto krajinu tak, aby mala šancu prežiť ťažkosti, ktoré ju nepochybne v najbližších rokoch čakajú. Zdravotníctvo v troskách, mládež uteká za štúdiom do zahraničia a nevracia sa, živnostníkov dusia dane a odvody.  

Takže ak nie sú socialisti, ani reformátori, tak čo sú zač ľudia, ktorí nám tu celé roky vládli a doteraz vládnu?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite