Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Všetci sme les, ale niektorí sme aj bezlesie!

.elena Akácsová .názory

Upozorňovanie na nezmyselné výruby lesov Slovenska tak scitlivelo ľudí na túto tému, že stačí pár emotívnych fotiek na Facebooku z rúbaniska a už je oheň na streche. Teda v lese.

Elena Akácsová

na Facebooku sa objavil zdesený výkrik spolu s fotkami rúbaniska a naskladaných zoťatých borovíc a ďalších drevín okolo Mohyly Milana Rastislava Štefánika:

Za pár dní ho zdieľalo vyše deväťsto ľudí. Spravodlivo rozhorčení milovníci stromov mali na každý argument protiargument. No a čo, že to bolo naplánované, schválené kompetentnými inštitúciami a medializované, papier znesie veľa a ktovie, či dodržali naplánovaný rozsah. No a čo, že išlo o zviditeľnenie mohyly, ktorá sa stráca v stromoch, kto si ju chce pozrieť, nech ide bližšie. Ja nechcem vidieť mohylu, ja chcem vidieť les!

No a čo, že to nechali zarásť a zdevastovať komunisti, lebo sa im Štefánik nehodil do ideológie, to je teda smutné, že 30 rokov od revolúcie stále všetko hádžete na komunistov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite