Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Denník z dobrovoľnej karantény, deň prvý

.eugen Korda .názory

Štvrtok. Nikdy som si denník nepísal. Teraz, keď som sa dobrovoľne rozhodol stráviť v izolácii, s jeho písaním začnem. Aj preto, aby som neprišiel o plat.

Eugen Korda

povedal som si totiž, že nebudem nikde chodiť. Ani do práce. Pokúsim sa pracovať z domu – teda, presne povedané, z bytu. Má to jednu nevýhodu –nemôžem klásť otázky a jednu výhodu – môžem spať dokedy sa mi zachce. Ale aj tak sa zo železnou pravidelnosťou budím zavčasu ráno. To viete, prostata. 

Presne tak ako každý deň aj teraz okamžite letím k počítaču a čakám, koľko chorých zase pribudlo. Dnes ich máme 21. Našťastie, nikto neumrel. Teda zatiaľ! Len ma poriadne hnevá, že dve učiteľky sa o svojej nákaze museli dozvedieť z tlačovej konferencie predsedu vlády. To, kde žijeme, že sa človek o svojom zdravotnom stave dozvie takto?!

Budúci premiér si s tým súčasným vymieňajú odkazy cez médiá namiesto toho, aby poriadne pracovali a neznervózňovali nás žabomyšími vojnami. Ľuďom je teraz fuk, kto je väčší samec, páni! Mali by ste hanbiť. Aj jeden, aj druhý.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite