Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Denník z karantény, deň 27. Matovič najprv vyvolá chaos, potom to zvalí na iných

.eugen Korda .názory

Stalo sa to, čo sa dalo predpokladať. Matovičom presadené obmedzenia pohybu vyvolali na cestách zbytočný chaos, ničomu to nepomohlo. Kritizuje ho aj Pellegrini, a tentoraz sa nedá robiť nič, len mu dať za pravdu.

Eugen Korda

aj som sa ráno chcel ísť pozrieť, ako funguje ten zákaz vychádzať, ale je zákaz, tak nikde nejdem a vlastne sa mi ani nechce ísť sa pozerať na policajtov a vojakov, ako kontrolujú občanov, ktorí celé mesiace poslúchali každú výzvu. Kto chcel, odišiel už včera. Kto chce nasilu odísť, už má nejaké falošné potvrdenie. Ja nechcem a radšej pôjdem na prechádzku.

Zapchaté diaľnice, cesty, mestečká, cez ktoré sa ľudia snažia nejako dostať do práce. Výsledkom opatrení, ktoré presadil pán Matovič, je niečo, čo asi nechcel a pred čím ho mnoho ľudí varovalo. Chaos. Lenže on musel presadiť svoje. Za každú cenu. Aj za cenu, že spôsobí dopravné zápchy a zbytočne sťaží život mnohým ľuďom. 

A aby bol za pekného, tak tie policajné kontroly hodil na plecia svojho ministra vnútra.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite