Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sulík dal Matovičovi poriadne zaucho

.eugen Korda .názory

Igor Matovič sa vyhráža otvorením koaličnej zmluvy. Tŕňom v oku mu je ministerka spravodlivosti Kolíková, ktorá prispela k jeho pádu a spokojný nie je vraj ani s ministrom zdravotníctva.

Eugen Korda

samozrejme, Sulík ho dráždi a tak by ho Matovič najradšej videl poníženého a spolu s jeho SaS odstaveného na vedľajšiu koľaj. Akosi však pozabudol na to, že ani Kollár, ani Remišová a dokonca ani všetci jeho poslanci netúžia po niečom takom ako otvorením koaličnej zmluvy privodiť  zničujúce zemetrasenie.

Richard Sulík mu odpovedal najlepším možným spôsobom. Ak vraj  partneri majú chuť na prerozdeľovanie ministerských kresiel, tak si rád s nimi sadne ku koaličnému koláču a začne ho porciovať. A hneď aj ukázal, čo by žiadal. Minimálne 5 ministerstiev a ako čerešničku na torte možno aj kreslo šéfa parlamentu. Lebo vraj „matematika nepustí“. Jasnejší odkaz šéf OĽaNO ani nemohol dostať. 

„Všetci, okrem Igora Matoviča, sú zjavne spokojní so súčasným rozdelením kresiel a moci .“ 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite