Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň v pondelok: Štefan Hamran je hrozbou pre gaunerov i niektorých politikov

.eugen Korda .názory

Dočasne poverený prezident Policajného zboru Štefan Hamran nie je vraj vhodným kandidátom na trvalé obsadenie postu policajného prezidenta. Na tlačovej konferencii to uviedli predstavitelia strany Hlas-SD. Nevidia v ňom autoritu, ktorá by mohla byť pre ostatných policajtov vzorom.

Eugen Korda

čo k tomu dodať? Pellegrini a Saková mu to mohli prísť povedať na výbor Národnej rady, kde predstavil svoju víziu fungovania policajného zboru. Boli by sa celkom nepochybne dočkali odpovede na ich otázky. Lenže na to akosi nemali odvahu. A možno by im novinári položili aj niekoľko otázok, ktoré by im zrovna neboli príjemné. Tomu sa bolo treba vyhnúť. 

Bývalá ministerka vnútra Denisa Saková by asi len ťažko vedela vysvetliť, prečo sa s jej aktívnou podporou na ministerstve vnútra v čase, keď bola štátnou tajomníčkou a blízkou spolupracovníčkou ministra Kaliňáka, uskutočňovali predražené tendre. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite