Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prokuratúra zatiaľ nechce zverejniť kamerový záznam z Dankovej nehody

.tasr .slovensko

Je potrebné, aby obsah záznamov preskúmal a vyhodnotil dozorujúci prokurátor, a to aj v kontexte iných dôkazov, uviedla prokuratúra.

Prokuratúra zatiaľ nechce zverejniť kamerový záznam z Dankovej nehody Michal Oláh

kamerové záznamy z nehody podpredsedu Národnej rady SR Andreja Danka (SNS) nateraz nie je možné zverejniť. Vyplýva to zo stanoviska bratislavskej krajskej prokuratúry. 

„Vzhľadom na aktuálny stav vyšetrovania, aby nedošlo k zmareniu účelu trestného konania, nie je možné kamerové záznamy nateraz zverejniť. Je potrebné, aby ich obsah preskúmal a vyhodnotil dozorujúci prokurátor, a to aj v kontexte iných dôkazov,“ uviedla prokuratúra. 

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok 11. januára večer v bratislavskej Dúbravke. Danko mal podľa svojich slov dostať šmyk a naraziť do semafora. Po príchode hliadky sa na mieste nenachádzal. Polícia potvrdila, že Danko sa dychovej skúške podrobil v piatok 12. januára popoludní. Mala negatívny výsledok. Danko sa za incident ospravedlnil a deklaroval, že škodu zaplatí.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite