Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RTVS kvôli zmenám v jej fungovaní odvysiela špeciálnu diskusnú reláciu „Ako ďalej, RTVS?“

.sita .slovensko

Diskusia sa bude venovať návrhu zákona v kontexte schválenej európskej legislatívy o slobode médií.

RTVS kvôli zmenám v jej fungovaní odvysiela špeciálnu diskusnú reláciu „Ako ďalej, RTVS?“ sita/branislav bibel

RTVS v súvislosti s predloženým návrhom Zákona o Slovenskej televízii a rozhlase z dielne Ministerstva kultúry SR pripravuje ďalšiu špeciálnu diskusnú reláciu „Ako ďalej, RTVS?“, ktorú odvysiela už vo štvrtok 14. marca naživo o 20.20 h v spravodajskej RTVS :24 a v Rádiu Slovensko. Moderátorka Marta Jančkárová sa spolu so svojimi hosťami bude venovať návrhu Zákona o Slovenskej televízii a rozhlase, ktorý Ministerstvo kultúry SR predložilo do skráteného medzirezortného pripomienkového konania v pondelok 11. marca.

Diskusia sa bude venovať návrhu zákona v kontexte schválenej európskej legislatívy o slobode médií, úlohám a kompetenciám nových orgánov – Rady Slovenskej televízie a rozhlasu a Programovej rady a rizikám dvojitého financovania verejnoprávneho média. Do relácie prijali pozvanie generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj, predseda Výboru pre kultúru a médiá NR SR Roman Michelko (SNS), podpredsedníčka Výboru pre kultúru a médiá NR SR Zora Jaurová (PS) a Adam Solga z Katedry žurnalistiky Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave.

V repríze bude diskusná relácia „Ako ďalej, RTVS“ odvysielaná na Jednotke vo štvrtok 14. marca o 21.40 h.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite