Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prezidentka sa stretla s Kaliňákom, informoval ju o zdravotnom stave premiéra

.tasr .slovensko

Hovorili tiež o plánovanom stretnutí lídrov politických strán a aktuálnej bezpečnostnej situácii na Slovensku. Uviedla to na sociálnej sieti.

Prezidentka sa stretla s Kaliňákom, informoval ju o zdravotnom stave premiéra SITA/Diana Černák Prezidentka Zuzana Čaputová a minister obrany Robert Kaliňák počas príchodu na mimoriadne rokovanie Bezpečnostnej rady SR po streľbe na premiéra. 16. máj 2024

prezidentka SR Zuzana Čaputová sa v pondelok stretla s podpredsedom vlády Robertom Kaliňákom. Informoval ju o zdravotnom stave premiéra Roberta Fica (obaja Smer-SD). 

„Podpredseda vlády Robert Kaliňák ma na dnešnom stretnutí informoval o zdravotnom stave premiéra Roberta Fica. Som rada, že sa jeho zdravotný stav zlepšuje a úprimne mu želám skoré uzdravenie. Opätovne som ponúkla návštevu premiéra v nemocnici, plne však rešpektujem jeho vôľu a určenie času, ktorý bude na to vhodný,“ poznamenala hlava štátu. 

S podpredsedom vlády hovorila aj o plánovanom stretnutí lídrov politických strán, ktoré iniciovala spolu so zvoleným prezidentom Petrom Pellegrinim. „Chápem, že situácia si vyžaduje viac času aj trpezlivosti. Dôležitejší než samotné stretnutie je jeho cieľ, a tým je upokojenie spoločnosti, o ktoré sa naďalej musíme snažiť rôznymi spôsobmi,“ skonštatovala. 

Kaliňák informoval prezidentku aj o aktuálnej bezpečnostnej situácii na Slovensku. Napätá situácia k nej podľa slov hlavy štátu nijako neprispieva. Doplnila, že preto je veľmi potrebné, aby každý pristupoval k svojej verejnej komunikácii ohľaduplne a s rešpektom. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite