Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SaS: Prejav premiéra je v priamom rozpore s volaním po upokojení spoločnosti

.tasr .slovensko

Cez čiaru je podľa Gröhlinga „hádzanie špiny na opozíciu, médiá, mimovládny sektor.“

SaS: Prejav premiéra je v priamom rozpore s volaním po upokojení spoločnosti SITA/Milan Illík

prvý prejav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) po atentáte je v priamom rozpore s volaním po upokojení spoločnosti na Slovensku. Uviedla to opozičná strana SaS v reakcii na stredajšie vyhlásenie predsedu vlády. Ohradila sa voči spájaniu atentátnika a jeho činu s ich politikou.

„Robert Fico mal príležitosť prekročiť svoj tieň a svoju minulosť. Mohol ukázať veľkosť štátnika. Miesto pokusu o celospoločenský zmier a urobenie kroku späť aj z jeho strany sme sa však dočkali presného opaku,“ poznamenal predseda strany Branislav Gröhling.

Cez čiaru je podľa neho „hádzanie špiny na opozíciu, médiá, mimovládny sektor.“ Odmieta tiež Ficove tvrdenia o vražde novinára Jána Kuciaka či o zahraničných snahách určovať slovenskú politiku. „Takto sa naša spoločnosť nielenže nikam nepohne, naopak, jej rozdelenie a nenávisť budú ešte väčšie,“ dodal Gröhling. 

BEZ VÁS SA NEPOHNEME

v boji za právny štát

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite