Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Kišš z PS vyzýva šéfa finančnej správy, aby vysvetlil pochybnosti o fungovaní inštitúcie

.sita .slovensko

Podľa Kišša nedostatočná komunikácia Jozefa Kissa s poslancami podkopáva dôveru verejnosti vo Finančnú správu.

Štefan Kišš z PS vyzýva šéfa finančnej správy, aby vysvetlil pochybnosti o fungovaní inštitúcie SITA/Diana Černáková

poslanec Progresívneho Slovenska Štefan Kišš vyzval prezidenta Finančnej správy Jozefa Kissa, aby objasnil pochybnosti o fungovaní inštitúcie, ktorá zodpovedá za výber 23 miliárd eur z daní. Kišš zdôrazňuje, že ani pol roka po vymenovaní do funkcie Kiss nepredstavil plán, ako riešiť problémy inštitúcie, a vyzval ho, aby sa nevyhýbal otázkam poslancov.

“Znepokojujú nás informácie o personálnej politike na úrade, návrat takzvaných našich ľudí, teda oligarchov Smeru. Pán Jozef Kiss sa do funkcie dostal netransparentne a rovnako netransparentne pod ním funguje aj Finančná správa. To všetko ohrozuje výber daní,” uviedol Kišš, ktorý výzvu osobne doručil do sídla organizácie.

Podľa Kišša nedostatočná komunikácia Jozefa Kissa s poslancami podkopáva dôveru verejnosti vo Finančnú správu. “Práve jej pritom občania musia dôverovať, ak chce štát dosiahnuť čo najlepší výber daní,” uzavrel Štefan Kišš.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite