Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na festivale Pohoda ošetrili na mieste 15 osôb, dve sa zranili vážnejšie

.tasr .slovensko

Išlo prevažne o úrazy hlavy, pomliaždeniny horných a dolných končatín. Dve ženy vo veku 20 a 24 rokov utrpeli vážnejšie zranenia – zlomeniny driekovej chrbtice a panvy.

Na festivale Pohoda ošetrili na mieste 15 osôb, dve sa zranili vážnejšie SITA/Martin Medňanský

záchranári ošetrili po piatkovej (12. 7.) intenzívnej búrke a páde stanu na festivale Pohoda v Trenčíne 15 prevažne ľahšie zranených osôb vo veku 19 až 49 rokov, z toho boli dvaja cudzinci. Dve ženy vo veku 20 a 24 rokov utrpeli vážnejšie zranenia. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

Záchranári priblížili, že 14 zranených transportovali do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici. Išlo prevažne o úrazy hlavy, pomliaždeniny horných a dolných končatín. Dve vážnejšie zranené ženy mali zlomeniny driekovej chrbtice a panvy.

Na Pohode zasahovali po páde veľkého stanu v piatok večer všetky záchranné zložky. Polícia avizovala, že začne trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. 

Festival organizátori predčasne ukončili. Rozhodli sa tak po zvážení časových možností kontroly bezpečnosti festivalových stavieb. Stanové mestečko treba opustiť do soboty 12.00 h. Festivalové parkovisko a karavan parking budú otvorené do 16.00 h.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite